FiqahKadir is a Malaysian Blogger who loves Fashion, Shopping and Business. I blog about beauty, lifestyle food,fashion, travel, online business tips and trick basically anything that comes to mind

My Secrets #1

Guess what,i cant resist from seeing pillow. and saya Sangat kuat tido..I think i can reach 24 hours per day! (sgt gile,tp x ea..tu da nak mampos kut) ..i still cant forgot about 1 teori fakta yg ckp tidur boleh singkatkn jangka hayat kita...i'm too much in bad habbit..dont worry,semuanya aku akan fix kan..Im gonna be a matured girl rite.Must be independent untuk membuat pilihan! yeay..

Bila aku pergi uma kawan-kawan aku,bila tgk pagi-pagi diorang da xnampak batang idung...aduh..lambat lagi aku bangun..Then,bangun ambik air sembahyang solat subuh even time tu xberapa nak subuhla..terlajak..~huuu..
hurm..then aku rasa macam tension pon ade dengan habit ni..Yela,bangun pagi2 pon bukan buat pape pon..baek tido..tapi kalau kelas tu,selalu gak la aku ni terlambat dan terlepas bus.so terpaksalah membayar parking kereta kt kolej aku tu..So cruel for me laa..duit tu!!!


Then,start aku asyik bangun lambat ni,aku pon da try to make my own theraphy for wake up early morning..Maybe sebab bantal-bantal and tilam-tilam aku yg empuk tu yg buat punca kot..
eh,ade pengalaman tau,satu kelas tido..hahaha..tp gambar muka2 aku tidur tu da hilang..(xpadam sebab comel plak aku tgk) ..Sebab time tu kene buat assigment smpai 5 pagi kt kelas,then 7 pg ada kelas..gila kan??lastly dengan lecturer pon tido dlm kelas..tu zaman 2008 time ambik graphic dlu..missed that moment!!

okie,time for sleep,esok nak bgun kol 6..wish me luck! zZZZzzz
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature