Love . Makeup . Style . Diy

Kerana Aku Masih Ingat

Familiar x tittle aku nih..mcm penah dengar kan??so,what everla..Actually,aku sangat suke tgk gambar2 masa sekolah2 dlu...tp da hilang semua...huuuu...so sad.but semua kenangan indah tu sepantas kilat menarik aku untuk teringat tentang....memula yang paling seram ialah Saman....kedua ialah assigment...kemudian baju tunang aku...dan banyak lagi...macam mane ni...!!arhh...tensionnyerrrr... aku rasa mcm nak settlekan semua hal ni malam ni jugak!!!tolongla..sapa2 yg kerja di trafik kl or mana2,,tolong kasi kawtimm!!!saya masih student..~

So,malam ni blank untuk cerita apa2,so...kite kene prepare untuk kelas esok..mujur petang..boleh tidur lame sket..hiyarkkk~ ratu tidur nih...

emy,ieka,fad,aien

so..perkenalkan beberapa kawan aku yang together-gather pergi kerian at 12 Oktober 2010 yg lepas untuk amik sijil SPM ori tuh..huhu..memang best,tp beli sekejap je pon..hurm..rancang nak pergi bukit merah,tp ramai yang ada hal..siot jew..xpe2..next time kite pergi okie!!oppsss lupe...fotographer nyer sape???

dan yang ini adalah deburb..a.k.a pemotong pelam (yang diciplak kt belakang hostel) yang expert...Comel and rajin nih...Kalau aku rasa nak makan kfc tros aku g kfc bidor tu...boleh kowtim dow..huhu...mintak halal yer manager..

anyway..keep in touch ye kawan2...
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature