from Taiping to Paris

No Facebook


so nak tunjuk gambar baru2 ni yang ieka pergi kenduri kt uma sedara-sedara..Ieka pon xbape kenal sangat.but,okla..just nak jalan2,kenal2 sedara semua kan..Masa ni kat Bota,Perak ...Kawan-kawan ayah aku time tecik2 dulu..

 so,yang dalam gambar ni pengantin tu la..xkan tukang silat an? so thema dia biru putih..cantik dan menarik
nway ni bukan pelaminnye keyh..ni ialah tempat diorang tgk wrestling antara undertaker and paktam sebelah kampung dia..
silat-silat..Cun gak mekap pengantin ni..


alright,ni ialah pesilat2 ye..macam biasalah,kebanyakan silat ni buat time kenduri kahwin,but aku teringin gak
nak tau ape kaitannye dengan kenduri.Maybe sekadar hiburan..
InshaAllah duit banyak nti nak panggil penari menari depan aku bersandiing nanti.


 "abang,mintak berkat nieh.."
well disini,aku tidak suka pengapitnye pny baju..xsedondon kot..

 my sisters...

 Selamat Datang Ke Bota

 My niece..Yaya.

 penatlah buat muke ayu..try muka exotic jap..

smileeee...
amboi cik abg tgk semacam je belakang tuh...

 ...nah senyum,snap2!!...

 my niece ...Nabile and Anje

 smileeee..~
belakang tu,gaya same je..~

represent...so..barisan belakang tuh keluarga terdekat aku..
then barisan depan tu,saudara2 akuh..

p/s: Also nak ucap congrats kat Elyana yang baru bernikah baru-baru ni pakai tema biru jugak..huuu..bestnyer..~
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature