Love . Makeup . Style . Diy

Pandangan Aku Terhadap Pemakaian Aku..

well,u know..xsemua orang sama tentang fashion sense dia.Ada yang cantik ada yang xcantik.Aku orang yang cerewet dalam apa-apa pun.Xkesahlah aku ni lalai or whatsoeva,but pemakaian aku sangat-sangatla aku titik beratkan.Macam biasa,aku dalam bab-bab dressup ni aku xmenentu..Kadang-kadang jadi ladies but sampai lady gaga pon aku try.But u know..sometime kalau kita trima critism from anybody, aku sangat tidak suka..yela,itu gaya aku,and aku pon actually berejam2 nak pilih bju senang-senang ckp xsesuai.But bila aku ngah serabut memang aku pon xska.Sebab timing tu xbetul,so main sarung jerla kan??

Latest aku shopping baju najjah with hoodie..Actually xterpikir pon nk bli..tapi bila da try pakai nmpak cantik and stok tu akan pupus,cepat2 la aku beli..Nak tgk???




























*
























*

























*
Taraaaa

scarf - get from padieka.com
accesories - cameleon,bb-kl
boyfie shirt with hoodie - House of Najjah(FB)
Trouser - padieka.com


xnmpak pulak hoodie die tu...huhuhu...tp cantik...but expensive...And raya haji akan tiba.Nanti aku akan snap gambar-gambar raya..Baju raya pon xde ni...adoi..Engagement plak makin dekat..disebabkan terlalu cerewet....aku xdapat lagi baju tuh..hukhukhukk!!!

...SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA...
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature