Love . Makeup . Style . Diy

Alhamdulillah..Akhirnya!!


Salam..Maaf kerana kemalasan saya untuk mengupdate blog ni terlalu menonjol..Hahaha..tunggulah,,,nanti saya perangatkan balik gambar2 tuh iyer..


Sekadar tatapan..hehehe..Sneak peek dulu yer..nanti ika masuk2 lagi gambar tu..And alhamdulillah semuanya berjalan lancar..Skrg aku sudah berjaya menjadi tunangan orang!! yeah!!!
Pasni kene sopan2,bgun jangan lambat2,kene rajin,planning masa,planning bout duit..Arhh..~
My blood da manis u..Today,nak anta baju kat mak andam balik di Nilai..Jao kan??
But its okla..Byk cerita nak cerita ni..Cuma masa je..sekarang ni nga sibuk i nk join kelas mekap!
Sebab my bakat harus dicungkil lagi dalam menjadi seorang makeup artist..hehehe..
Yela,i cume xtau nak apply foundation and base like kryolan tu..Da beli tp xtau step2 nyer plak..hurm..
Anyway..i hope my dreamt will come true~lalala..
.
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature