from Taiping to Paris

Makeup Class!

Da graduate!!yeayy!!..
Sedar xsedar aku akhirnya ada gak sijil kan..Sebelum ni mekap2 org without
any certificate!!But apa yang nak dishare kelas yang aku attend pada 18 Disember lepas cukupla sekadar
memberi pengetahuan asas yang paling bermakna..Subhanallah,xtau la mcm mane aku nak cakap
sukenye aku..Yela my dream kan nak bukak kedai pengantin selain ade butik pakaian PADIEKA!!! Doakan saya yer!!


Time pergi ni pergi dengan mr.paddy..Sian dia,dok melanguk je,,seb baek aku bawak lappy mini aku,so dia boleh la enjoy beronline sambil study..Kelas start kol 1.30ptg then ending almost 8 jugak la...
Belajar i think basic je kot..Sebab time kt kelas tu,aku banyak betul tny..Xmacam dalam kelas kt kolej.Well,ill do it for my dreamt!

Then kat situ ramai yang aku kenal,but yang paling aku igt and suka kat 2 orang ni..Kak Izan and Kak Lela..
Memang byk cakap sket and aku pon jadi prenly..


Nah,!!skali snap,tros upload..xpyh edit2..cantik gitu..Kat uma kak amy,ada bilik
dia buat ala2 mini studio..Cantik and selesa..but kecil sket la kalau ramai2 tu.But parking kt uma dia 
memang scary,Kak ijan smpai ubah kreta 2 kali..ehehe..


 Ni pon saya..xpyh edit pon gambar still cantik..!! i loikee!~
then bawak trus mr.paddy gi kedai OLD TOWN..
sian kt dia tunggu lame,,tp still kene blanje.hahaha..Jahat x??
Main im learn about makeup,i nak jadi mekap artisss~
i harap,i ni penyabar..hoho..almaklumla..bila da mekap xsabar2 nak tgk result.!


Also with this..~even samar2 pon cantekk~
Sape yang mekap??? Mestila saya sendiri..~
So memandangkan aku masih lagi student,so aku kene buat kerja step by step..Kedai
baju pon macm da terabai..Since,en.paddy busy dengan exam..and aku plak yang selalu busy..!!

ANYWAY Padieka will success inshaAllah k.. Support my bisness~korang
xbeli pon xper,jadi follower n fans da cukup..hehe

see this!!



1 comment on "Makeup Class!"
  1. bihah pon blaja kat kak amy..tp ieka lg terer bihah still balaja2 lg nak make up org tkot tercacatkan muka org.. nie pon baru je pndai bentuk kening org betul2 ;)

    ReplyDelete

Custom Post Signature

Custom Post  Signature