from Taiping to Paris

Persiapan dalam beberapa hari sahaja!

So..selamat malam semua..Aishhh susah betul nak curik masa.. -_-" ..But apa yang nak cerita malam ni is about my engagement preps..Pergh,,hantaran belum siap kot...~Macam mane ni..Mak aku da kol2..bila cakap biasalah menambahkan cuak aku..huhuhu..."mak,sabarla..mak pulak yang kecoh-kecoh" .."hari dah nak dekat..satu hape xsiap lagik" ..."mak,baju settle!mekap settle!tudung separuh settle!pelamin mini ok!photographer cun!cadar okie! semuanye ok la mak..hantaran je..kalau xsiap kita balut2 dengan reben je ^_^" " ...

Addoiiii~sape yang berpengalaman ni..even aku pny date nk dekat tp still going dengan jual-jual at www.padieka.com tuh!adoi mane xnyerr...Sila fokus ok!Kononnya nak hantar kt kedai je..tapi mahal gila bila dia mintak charge smpai RM50 satu dulang even alatan,bunga and semua2 kita kasi..Mak haku ckp xpyh!!! Kite buat sesama..Seb baiklah kolej aku boleh pulak kasi cuti time ni..So baju blum pickup lg,just byar deposit je..Sewa smpai kat Nilai gitu...Then tudung plak beli custom made by kawan kakak aku..Smpai RM180..tu pun untuk border syria sahaja..Gila kan..Xper,kakak aku pny,kite pinjam saja..Nak bli kt Gulatis plak mahal kot..Smpai RM128..even murah skit dari yang aku pny skrg tp da ramai orang pakai..Sebab towkey cik Ika Radiusite ade jual,mmg cunla kene kat muke cantik dia..but,aku mcm nak something different!!tol x..Then latest aku pon ade bayar deposit untuk kuih macaron..ntah hape rasanya tapi boleh tahan mahalnye,SO sedaplah jawabnye..order by online..konon nk kasi mcm doorgift but i think xperlu lagik..sebab mak haku dah tempah Mini Muffin kt kilang bakery kawan dia.Hoping sedap!!!



Tapi tension lagi ni!!!even gambar tunjok peace !!tolongg~ieka xtau apa yang membelenggu sebenarnye tapi macam need backup la..Nak harapkan En.BT (bakal tunang) aku lagi fenin...dia da r nak exam..so,solve it by my self..

So i plan nak buat dalam masa 4 hari ni ialah ...
Selasa:Start buat keje.Gubah hantaran.And Cat dinding bilik
Rabu:Gubah hantaran lagik and deco blik
Khamis: COD for macaron (sebab order online) then go to Nilai(pick up lovely dress..),maybe palamin pon sampai
Jumaat: Jemput parents paddy to homestay.Pendicure Menicure.Last Preps!
Saturday!! :Busy2..hehehe..
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature