Love . Makeup . Style . Diy

Barbie Inspired by Lady Gaga

Lady gaga is the most my fav artist..Lagu semua gempak,vdeo xseksi xsah,and gaya dia memang xmasuk akal..Tapi xper,,sebab dia kan artist,so xkesahla dia pny style mcm mane,ade je orang nk ambik gambar,siap boleh jual lagi..But kalau macam kite,bergaya pelik2,orang kt Malaysia ni cakap apa pulak kan..Kalau omputeh tu okey je..

So,yang paling best bile tgk patung barbie ni..1stly i tgk kt blog sape ntah i da lupe..then i search google banyak gileee la gambarnya..huhuhu..I just tgk mekap n style jew..Obses la konon...!!hehe..Anyway,aku suka sangat gaya barbie,rasa nak je conteng muka orang jadi muka barbie doll~ wallah gitu!!



yang ni gambar hanya beberape jela yer..sebab korang boleh tgk sendiri kt internet..Type kt google "barbie lady gaga" pon da bertimbun kelua..semua jenis style ade..Haishhh...geram je..

Kalau aku mekapkan orang super barbie,mesti lebih 4 jam aku mekapkan..ahhaha...Anyway enjoy yerr...~
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature