FiqahKadir is a Malaysian Blogger who loves Fashion, Shopping and Business. I blog about beauty, lifestyle food,fashion, travel, online business tips and trick basically anything that comes to mind

Kegelisahan Melanda..

11/11/2011 - Nikah
12/11/2011 - Majlis di Rumah Perempuan (Me)
20/11/2011 - Majlis Sambut Menantu..


Graduate??? Dalam bulan November jugak,tapi xtao bile..Aiyooo!!!
Macam mane ni sayang2 ku...Hope xdela yg kene dengan Tarikh tu!!..Amin...~

Anyway..paling gelisah ialah aku macam xtau starting nak buat apa untuk wedding ni..
Banyak nak pakai jugak ni..But its ok..Xsabar jugak nak tunggu that day..Cuma,aku
perlukan wedding planner!!

Not the hired one,but yang tulus dan ikhlas..~
Belum sempat aku upload gambar bertunang tu,da plak muncul another day..Wedding preps!!
Actually En.Tunang saya da booked Hall untuk majlis kat Taiping nanti..so,boleh jadi
senang skit la kerja nye..
But for me..~im from "0" ...

Nasib baik aku ade kakak2 and abg2 yang pernah kawin before ni..so xperlula risau..
HELLLOOO!!! kau kursus kawin pon xambik lagi!!!
naa...its not the biggie probs..aku akan attend kelas tu sendiri dengan rasa bangga even
sorang2..Ada sapa2 nak teman??!!!

DIsebabkan aku gelabah sekarang ni,warna tema aku malas nak fikir lagi..
So... 1st,nak cari photographer,makeup artist,and nak tempah tudung nikah awal2 sket..!!huh!!
aritu xsempat nak tempah tudung..siot jerrr..~

Pape pon my sister ade sponsor tudung custome made yang chateq..still sukee...

p/s:jap ade idea,jap blank..ape laaa!
3 comments on "Kegelisahan Melanda.."
  1. hahah gud luck tok ko ieka jgn leper jempot aku la t! tunang x cakap pown!!

    ReplyDelete
  2. Azlan...jgn risauuuuuuuuuuu..aku jempotlaaa..
    dtgla diungkit lg kisah yg lalu..sungguh tragis..nanti,ko jadik my flower guy ok..hehe

    ReplyDelete

Custom Post Signature

Custom Post  Signature