Love . Makeup . Style . Diy

Kenapa Saya Suka Sangat Shopping!!!

Salam..setelah hampir bersawang blog ni,bru la ade masa nak update new entry ni..actually nga seronok pakai seluar baru yang chumel ni.hehehe...Beli @ Ambik kt www.padieka.com ..huhuhu...Bestnye and semaarrttt...~
memandangkan sekarang sudah kurang memakai seluar type jeans,sy skrg suka memakai seluar ala2 slack,cotton n mcm2 yang bagi saya cantik.. So actually yang i ambik ni i ambik 4 pcs je.. 2 warna n 2 size..
So,yg si ijo ni sangatla berkenan sebab raree..i love different okeyh..Sesetengah orang akan hipokrit mengatakan yang rare itu xcantik...ieka suka bergaya but ieka xsuka selalu bergaya..Sebab ieka bit lazy bum la..kadang2 kua xpakai mekap,and org ckp ieka xmandi..oiii.."aku mandi la nokkk" ..Cume disebabkan mata aku yg sepet,n tona warna kulit xsekata aku terpaksa trima apa yang orang cakap kt aku..Xpew2,dlm handbeg da ade lipgloss and kohl pencil untuk eyeliner..so sental jewww~!!!


And the ni nak tunjuk..yang ni la..hehe...inspired pny okie..kain memang cantik r..pastu ala2 korang beli kt Zara or Topshop..berbaloi la..sebab kalau sua kt butik tu da sah2 189++ smpai ke 300++ pon adew kot.but jeans kot yg tu.but yang ni only RM69 ..Kalau berkenan boleh la beli yer..skrg tinggal 1 je..Size S untuk hitam..


tapi kalau nak pakai ini kene sesuai dgn ur body type k..i xper,kurung,slim,and straight pny cutting..hehe..so boleh je redah..~So yangg ni namanyerr tapered trouser..search je google..korang akan nmpak la apa yang sepatotnye korang tau...heee..bukan harem pants k...tu lain sket designnyew...

So petang ni decide macam nak pergi shoppinn...!!! =))) 
nak pergi beli makeup!! yang penting MAC..lalala..


Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature