from Taiping to Paris

My Make Up Blog!

Tak de apa nak cakap..Cuma nak bagitau yang saya ada blog pink yang cantik..Oso ada blog untuk mekap-mekap..hehehe..Ni kira mcm blog folio aku la...So,nak servis apa boleh contact2 ea..Susah sangatla ieka nak update blog skrg..Ni pon nk kene tido awal,sebab esok nak kene g posting kol 6 pagi! Gila kan??hurm..sedey tao xckup tido..Esok mesti kene cucuk..erm.. xska nyer!! 
Esok kene amik darah antara satu sama lain,sebab nak dapat tandatangan untuk buku pengelaman time kat klinikal area..Abisla tangan2 ni kene cucuk...

Apa2 pon..jom visit my new blog..kalau suka,follow laa....
hehe...


Blog da siap,tunggu nk update sikit2 jer lagi..heheheee...
apa2 pun jgn lupa singgah yerrr..!~
Cantik tao header blog tu i buat..pusing pening nak design..Da lama xdesign ni almaklumlaaa..~

So,blog ni akan jadi my personal blog that sharing bout beauty,news,my though,my experiance and all....Everyone deserve to be beauty and handsome... Human nature,deal with it!


Love this pallete belong by Amy-Ameera..Hohoho
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature