Love . Makeup . Style . Diy

Planning My Day!!

Well,tadi En.Paddy singgah kerumah sebelum dia berangkat bekerja dan xjumpe selama 3 bulan...Hurm...lamenye rasa..hope aktiviti aku dapatlah hilangkan rasa rindu ini...~Jadual makeup pon okla,smpai bulan 5 dah ada orang booking..Ngeee...hilanglah rasa buhsan nanti..

So memandangkan aku pon kahwin tahun ni,preparation haruslah dibuat sekarang memandangkan kitorang da decide tarikh yang sepadan,cantik dan serasi itewww..Sukenyeww..xsabar2 kot...Then,aku tadi dah survey kedai pengantin area tempat aku and da block tarikh itewww..!! yeahh... 11-11-2011 and 12-11-2011 ..dan ke rumah laki2 pulak 20-11-2011 ...okie x rasanya..buat masa skrg aku rasa nak ambik yg dekat tempat aku je..murah pon berbaloi,siap dapat offer jadi makeup artist kt kodai tu..hurm..hopefully dapatlah job2 kat sane kan???ehehehe

Dewan dibahagian rumah laki nanti da pon diorang booking..eheheee..so,decide nak ambik kt kedai pengantin (opss,lupa nak kasi tau,owner butik pengantin tu kak sue,so simplify words as kedai kak sue je) ..
So..decide nak ambik kt situ..makeup,pelamin rumah,hiasan meja makan,hiasan bilik tidur...and....tu je kot dulu..hehehe...berbaloi kot..semua tu pon aku rasa bawah budjetla...ngamm2..kebetulan harga nak naik,booking awal,dpt harga skrg..mmg berbaloi lagi la..haha..SO bilik tidur decide nak buat mcm ni..

kredit to google

haha..ni da mcm puteri jasmin da ni..hehehe..xdela..but i loikke like this..da kawin nk buat mcm ni ke?? no.no.no...xdela,nak yg exclusive gitu...hehe

So,bila time en paddy ni xde aku kene plan btol2..dia da siap kasi buku planning 2011 lagi..hehe..hope aku dapat buat yg terbaik..i love u..ok got to go..ada appoiment dgn en.Paddy untuk bergayut malam ni..eesok dia nak pergi da..hermm...

black gurl in town..hoho..apsalla aku ni kurang comel..haish..kene pekene cs5 ni..tonggu..~hehe
eh anyway,esok nak pergi ke taiping..nk mekap org on 3hb..pergi awal selamat sket..hehe
1 comment on "Planning My Day!!"

Custom Post Signature

Custom Post  Signature