Love . Makeup . Style . Diy

Kelas Makeup Online For Free Soon

well.ieka rasa nak penampar je kt blog yg xreti2 nak update ni..hadooiii..apesallah susah sgt nak update neh..to much busy..skrg nga attend class makeup dgn kak tinie..Just nk kutip pengetahuan..Lagipon dia da start buat pelamin tueee...so,my future pon nak jugakk..but time still study ni make me so busy la nak buat benda2 semua tu an?an? ..

Ramai yang tny aku pasal kelas makeup..but kadang2 aku cari excuse untuk ajar..sebabnya aku xbersedia lagi..tunngula..kalau ajar per person or basic2 tu boleh la..ni lau untuk demo or what xbole lagi..kang salah...nayaaa.~hehe..But aku rasa mcm nak buat blog ni untuk blog makeup,kecantikan and byk lagi..Nak kata aku ni kuat makeup?? no way la yer...bila rajin je buat..bila malas...pakai bedak jela paling koman...tudung pon lagi satu masalah aku..aku xbole la kalau nak bukak hijab/shawl/tudung or etc sebab aku rasa macam xselesa plak..tapi aku ni pemalas sket...suke pakai serabai2 gitu..tgk mcm contoh dibawah.

 @ 1pm

a few hours laterrr...@ Putrajaya

macam sengal kan??bukab pe,pnas la..aku xdela nak bukak tros pon tudung tu..hurm...nape aku macam neyh...!!!pemalasss!!! xper..da kawin nanti aku kemas2 ala2 mak datin tgk Polo okey..hehe

So..berkaitan dgn tajuk entry ni...aku rasa macam nak buat tutorial mekap2...thx ea pada sape yg bg cadangan nak buat apa2..request nak buat tutorial vdeo makeup2 boleh email kt ieka@padieka.com sebab ieka nak buat tutorial neyh...rasa malu la jugak kan kene cakap sorang2..hehe..lau ade orang tukang rakam bole lagi sebab dia kasi idea mcm ne nak ckp,ni da ngadap benda tu,kadang2 cakap pon xbtol..hadeiii

Skrg ni nak mintak promot lagi...my fiancee blog yg cun n english version tu..me kureng sket english..bole ckp but tkot ayat xbtol..hahaha...so dia pny blog banyak pasal kereta,ker activity...n more..dia xselalu tulis blog sebab dia selalu busy.. ok yer..nanti singgah2 la blog lelaki shaye yg manjeee tu..haha..



So,esok inshaAllah would have another story to share..

Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature