from Taiping to Paris

Bermulalah Sebuah Kisah Persediaan "My Wedds"

Daaa nak habis jugak posting aku..and esok last day..yippie..eee..xsukanya pergi praktikal..now kene struggle untuk study pulak..Addoii...Kalau exam ajak jawab pasal jenis pakaian or mekap2 mesti aku dapat jawab,and mesti aku xsabar-sabar nak exam..sebab minat..mesti la nak test..ni Nursing..xminattttt!!!!

So,apa yang ieka cerita skrg bukanlahh pasal exam tu sume tapi pasal my preparation...hehehe..
lagi 9 bulan je lagi..addoooiiii~ (dalam hati still pikir pasal exam)  xsukaaalaaa...

Ok..apa2 pun.sape suruh belajar nursing kalau xde minat yg dalam2 kan??

9 Bulan sebelum "My Wedding"....


  • Sekarang ni ieka nga nak kumpol nama2 tetamu...huhu..sukanya,sape yer ieka nak invite..actually semua nak 

invite..tapi disebabkan takot ketinggalan,ieka kumpol2 and list kan nama2 orang..hehehe..
(wedding kat rumah ieka bukan nak buat kt dewan or hotel ke..ieka mcm biasa buat kat rumah..sebab cukup nak menampung sedara2 yg dtg nanti.. =) ..untuk kawan2 yg jauh2,nanti ieka sediakan homestay ok..

(konon2 la ni..)

  • Dalam bulan ni ieka nak beli beg dan kasut..awalkan??memang kene awal..sebabnya ieka takot time nak dekat2 tarikh tgh pokai,sibuk byr macam2 langsung xde hantaran (en.Paddy,kamu masih xbalik lagi..nasib baik dewan kamu da booked untuk kenduri kamu) =))


  • Yang paling penting ialah tema..!! OMG! O.M.G!! sebab ieka masih buntu ni!!!! nak purple??rasa mcm da ramai pakai...tiffany blue??? tu belah lelaki kalau warna biru-biru ni..So???? Help me!!!


  • Confirm tarikh,tempat and Booking date di butik pengantin. DONE!!


  • Pengapit saya?? siapa ye... hehehe..sape mau?? =P


  • And pilih jurufoto?? sape2 yg offer murah2 memang ieka ambik..Videographer pon penting!!



So..itu jela persediaan masa 9 bulan sebelum...So persediaan memangla nak buat awal2 sebab xnak nanti kelam kabut semua..Ieka konvo seminggu sebelum kahwin..wuuu...nervousss~











Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature