from Taiping to Paris

Vintage Bazaar

cerita sabtu lepas yer @ 12 March 2011..time ieka pergi ke Subang Empire Shopping Gallery ni...ieka pergi vintage bazaar..tujuan nak pergi sebab nak beli tudung Maysaa tu..Hana Tajima pon ade kot..rugi la sape xpergi time tu..Kat sana too much vintage clothing (bundle gitu) ..last time beli bundle untuk sendiri masa skolah dulu..layan vintage tu..jaket n sua jean RM5 je..tapi sekarang ni,da jadi trend 1 baju ada yang smpai RM60 pon ada..tapi memang cool la kan kalau pakai..

nak pergi butik stellar ni memang susah skit la..kene tny2 orang..baru dapat jumpa..sebab dia bukan kat shopping area,but mcm tempat private gitu..yela,b4 naik lift kene tulis name tao~ aiyarkk~
then sampai2 nampak pulak kelibat ameera zaini nieh...apa lagi tros meluru pergi kat dia r..hehehe...dia memang da lama kat situ..so aku terkial2 tgk2 maysaa punya tudung..igt nak beli scarf je..lastly da sold out..tinggal snood yg mix dgn tudung ala2 citi je ade..so ambik jela kan...

After that jumpa pulak dengan Mas Angelina ,the look book tu..i love her style,sebab dia sgt pandai mix n match pakaian..so,tgkla gmbr2 yg ada ni ea..malas nak cerita da..

Purchasing maysaa scarf..yg macm patung belakang tu pakai..


ieka ambik baju yg depan sekali tu..n yg tgh pegang ni..hehe...suka corak even nampak "yokk"..hehe
Da mix n match nanti mesti cun~!


Fyfah teman saya..this is my roomate..baru je smpai dr terengganu time tu..
then i ask her to follow me~ngehehe..


Semua baju n beg saya ni dari www.padieka.com
kecuali kasut (Vincci)  +tudung (Zyra Collection)
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature