from Taiping to Paris

Whats Hot On Ur Feet!

Semalam ieka keluar ke MidValley,actually jumpa dengan Sewry Qhousar,discuss bout plan nak pergi ke
kelas menjahit kawan dia..Well discuss2 pon dia boleh buat on weekdays je..Im a full timer student dear..So skrg ni nak tunggu jadual kelas..Hurm... =(

Ni da plan mahu beli mesin jahit dah tau! =( Hoping semuanya berjalan lancar.. =)

So after that pusing2 la..pergi ke Vincci.. sungguh cantik kasut2 disitu..Vincci tidak menghampakan! Same like last time...Last beli kasut ialah masa beli kasut kat Bata..Sakit kaki pulak pakai heels jalan2,urgent tros rembat je apa yg ada kat bata tuh!.

So,if korang plan untuk beli kasut,ni adalah antara kasut yang ieka sangat berkenan..tapi byk lagi sebenarnya..cuma segan..ni pon ambik sorok2 je tao!..

Yang macam ni tgh sale 50%
After disc: RM59


Sweet Polka Dotz~ 

Yang ni xperasan pulak harganya..but i think RM79..
ada lagi diskaun rasanya..

Trendy!! Skrg ni season leopard print!..
Sapa2 yang slalu baca magazine vivi (korean),tahula betapa hotnya corak ni.. =))
Anyway,semua kedai ada leopard print! termasokla Zara..Sloggi Bra pon ade leopard print!
Pergh..fenomena..~


Kewl gile...Hangout dgn member2 an??


Opss..terselit bag from mango..sangat classic okeyh!!!
Pattern cengkerang! Nasib ngah saving..Lau x,xtahu la!!!


Pumps..cantik..after diskaun RM38 je tao!
tergugat!!!


So hanya ini shj yg ieka beli kua semalam..hukhukhuk...
fenin-fenin..!!Makeup tidak dilupa yaa??? =)

Next entry will story bout makeup pulops~
1 comment on "Whats Hot On Ur Feet!"

Custom Post Signature

Custom Post  Signature