from Taiping to Paris

Image Slider

Cerita Nikah yang Diperangatkan. =)


Tanggal 19 June 2011,aku selamat diijabkabul kan..ok memang cite lama..haha
ok..even arini da almost 3-4 bulan berlalu,aku stay dengan suami aku pon xsampai sebulan lagi..pasal
dia terpaksa kerja..sian aku n dia..raya jaoh2..tapi dalam masa yang sama aku dah pun
habis belajar..Skrg tgh tunggu result exam..macam mana la keputusan aku nanti..OMG!! so scared..

Sekarang ni i da kawin..semua dosa pahala ditanggung oleh suami.so i kene jadi istri yang mithali..ok abg??
i really miss my hubby. suka sgt kt dia pasal dia ni funny,garang,nakal,romantik and semua ada pada dia..
actually time 1st kenal dulu aku xrasa dia ni jejaka idaman aku..but da kenal lama2,so now i knew,he's the perfectos for me..

Nanti ieka pos lagi byk gambar2 time nikah tu.. dan ni lah baju yang ala2 Che Wan pakai on previous entry aku dulu..xdela sama mana pon..pasal kain time nak beli tu xckup meter..hehe..so bedal sahaja la kan??
That day rasa mcm xpercaya aku ni da mendouble kan diri..


Now ieka tgh feninnnnnnnnn memikirkan kenduri yang lagi sebulan lebih je...adoi..baju,pelamin,apa2 pon blom..naseb da nikah..lau x,terpaksa rushing sini sana...now,aku da tempah kad kahwin je..Alahmak..aku ni asyik lupaaaa je dgn deposit nk kasi mak andam tu..tp semua benda aku da booking tarikh kecuali katering..ntah free ke x lagi diorg time kenduri nanti..
sebab ieka xde masa gila..dengan bisnes nyer..hurmm..macam2..

tapi,apa yang penting,warna tema aku sudah pun berubah..awww...
nak try warna merah darah + gold..memang mencabar jugakla..pasal semua
kenduri yang aku pakai time baju warna merah,semuanya xberkenan..but inshaAllah..aku cuba yg terbaik..
hurm...terbaek ke ea warna merah+ gold ni..xperla..bedal jela.. (macam kawin main-main pulak) ..bukan main2,biar sederhana,lebih berkat..x gitu..??


Custom Post Signature

Custom Post  Signature