Welcome to Fiqah Town!

Mahkamah Lama Taiping

So,as we know from previous entry on my blog,aku crita pasal photoshoot kan?
So,kali ni nak crita pasal mahkamah tu.actually aku xtau pon pape crita pasal tu,just nak share yang dkt mahkamah lama ni,ada org buat paint ball game.So kalau nak join boleh la dtg kedai sebelah tu je.Dia kasi peralatan kot.sorang aku xsure brapa...maybe dlm RM25.So agak mencabar sket la..main dkt tempat yg terbiar,kaca and paku byk tahu.. Tapi kalau pakai kasut tapak getah 100% or tebal,confirm safe untuk korang main..So ni aku tunjuk dia punya dlm..So,aku xtau details sgt..pasal xpernah main pon..hehe..






So ada berani??? time tgh sorang2 pusing..mcm bengong je aku pikir balik..huhu..

1 comment on "Mahkamah Lama Taiping"

Custom Post Signature

Custom Post  Signature