FiqahKadir is a Malaysian Blogger who loves Fashion, Shopping and Business. I blog about beauty, lifestyle food,fashion, travel, online business tips and trick basically anything that comes to mind

Takde idea,tapi nak ada blog!

Walaupun dari 2009 start blogging,tp isi blog aku mcm xde pape je..asyik malas..kan best time tgh buat something yang best,then capture pakai mata,upload kt otak,hati menaip dan sedar2 blog da update..wuuu,memang kalah la blogger kaya asia dengan aku kalau cara update blog mcm ni kan?.LOLOL

Actually bila pikir-pikir aku xde la busy mana pon kalau nak diharap sampai xsempat nak tulis blog,tp pasal aku ni jenis gelabah yg sebuk nak buat macam-macam jenis benda dlm satu tempoh (kelam kabot bak kata orang) so aku rasa mcm xde masa langsung nak pikir pasal blog...........

Topik pulak,haiseymen... fenin.Tapi tula,sekarang berstatus married,kahwin pulak dengan orang keje merantau,so slalu kene tinggal,then duduk rumah sorang. I need orang yg aku boleh bercakap..Cakap dengan kucing?ngiau ngiauuu la smpai lebam..SO i think this blog could be someone for me to talk kot..and xlupe kt fb,thanks la kau wujud,kalau x,abis kredit nak nelepon kawan2..

anyway miss my hubby.Dia pon ada blog.. http://paddy-life.blogspot.com/ ..tapi lg la..6 months ago..huhu..lepas kahwin tros senyap..~ malas katanye..
Be First to Post Comment !
Post a Comment

Custom Post Signature

Custom Post  Signature